Menu - Restaurant Nebo

Voorgerechten

RAVIOLI

Noordzeekrab / dragon / parmezaan

 

SASHIMI

Balfego tonijn / Schotse zalm ‘Label Rouge’ / Verse Wasabi

 

ARTISJOK

BBQ Artisjok / Old Groendal / bouillon Barigoul

TERRINE

Ganzenlever / rabarber / Muscat / brioche

 

TARTAAR

Holstein / beenmerg / sucrine

 

ASPERGE

Witte asperges / hoeve ei / verse kruiden

Hoofdgerechten

HEILBOT

Asperges / snijboon / persillade

 

ZEEBAARS

Fregola Sarda / scheermes / suquet

 

KOOLRABI

Raapsteel / morieljes / witte asperges

ENTRECÔTE

Holstein Dry Aged, (3w) / BBQ Cevenne / beukenzwam

 

ZWEZERIK

Asperges / Belle de Fontenay / Morieljes / Jus de veau

 

KAMPERLAM

Doperwt / tuinboon / Roscoff-ui

Nagerechten

MILLEFEUILLE

Appel| Vanille ijs | Amandel | Caramel

 

DAME BLANCHE

Vanille ijs | Manjari 64% | Room

 

BABA AU RHUM

 Citrus | Yoghurt | Rum

HAZELNOOT

Tanariva 33% | Arabica | Hazelnoot Praliné

 

KAAS

Selectie by Kaasaffineurs van Tricht