Voorgerechten
BLUEFIN TONIJN
Balfégo / Ponzu / Yakiniku / Shiso
35
CRUDO COQUILLES
Daikon / Kimizu / Shio Koji / Dashi
36
GANZENLEVER TERRINE
Appel / Avola Amandel / Brioche
38
HAMACHI & OSCIETRA
Noa Komkommer / Granny Smith / Kaviaar
59
RISOTTO CARNAROLI
Boschampignon / Périgord truffel / Guanciale
38
RUND & OESTER
Rundstartaar / Zeeuwse oester 6° / Zilte Kruiden / Zuurdesem
35
Hoofdgerechten
WILDE ZEEBAARS
Gekonfijte Prei / Zeeuwse mossel / Jus Bouillabaisse
49
DEENSE KABELJAUW
Topinambour / Vin Jaune / Périgord truffel
48
ANJOU DUIF
Rode biet / Pied de mouton / Aardappelkroket
55
LOZÈRE LAM
Knolselder / Navarin / Gratin Dauphinois
58
KALFSZWEZERIK
Flowersprout / Boerenkool / Périgord truffel / Tio pepe
52
BBQ SPITSKOOL
Romanesco / Zwarte look / Beurre Noisette
38
Nagerechten
MILLEFEUILLE
Verse vijgen / Karamel / Tahiti vanille
18
DAME BLANCHE
Tahiti Vanille ijs / Manjari & Jivara Chocolade / Room
18
BLOEDAPPELSIEN
Witte Chocolade Opalys 33% / Ras el Hanout / Granité
18
BANAAN
Manjari Chocolade / Feuilletine / Passievrucht
18
KAAS
Selection by Kaasaffineurs van Tricht
20