Menu - Restaurant Nebo

Voorgerechten

TONIJN

Balfégo / Ponzu / Yakiniku / Shiso

 

 

AGNOLOTTI

Cèpes / Oude parmezaan / Hersttruffel

 

 

GANZENLEVER

Cevenne-ui / Hazelnoot / Braambes

 

ZWEZERIK

Bloemkool / Nameko / Dragon

 

 

EUROPESE KREEFT

Granny Smith / Mascarpone / Friseé

 

 

POMMES MOSCOVITE

Charlotte / Imperial Heritage Kaviaar 

 

Hoofdgerechten

GRIET

Bouchot mossel / Kokkel / Zeegroenten

 

 

WILDE ZEEBAARS

Violet artisjok / Mimolette / Champignon

 

 

MELKKALF

Cèpes / Sanbai-zu / Sjalot

 

ANJOU DUIF

Ganzenlever / Pruim ‘Umeboshi’ / Knolselder

 

 

JAPANSE WAGYU

Warme groenten / Bordelaise / Roskoff-ui

 

 

BUTTERNUT

Gorgonzola Dolce / Kikkererwt / Herfstruffel

 

 

Nagerechten

MILLEFEUILLE

Verse vijgen / Karamel / Tahiti vanille

 

 

DAME BLANCHE

Tahiti Vanille ijs / Manjari & Jivara / Room

 

 

WITTE CHOCOLADE

OPALYS 33% / Duindoornbes / Verveine

 

PISTACHE

Tartelette / Meringue Italienne / Pistacheijs

 

 

KAAS

Selectie by Kaasaffineurs van Tricht