Menu - Restaurant Nebo

Voorgerechten

BLUEFIN TONIJN

Balfégo / Ponzu / Yakiniku / Shiso

35

 

CRUDO COQUILLES

Daikon / Kimizu / Shio Koji / Dashi

36

 

GANZENLEVER TERRINE

Appel / Avola Amandel / Brioche

38

HAMACHI & OSCIETRA

Noa Komkommer / Granny Smith / Kaviaar 

59

 

RISOTTO CARNAROLI

Boschampignon / Périgord truffel / Guanciale

38

 

RUND & OESTER

Rundstartaar / Zeeuwse oester 6° / Zilte Kruiden / Zuurdesem

35

Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS

Gekonfijte Prei / Zeeuwse mossel / Jus Bouillabaisse

49

 

DEENSE KABELJAUW

Topinambour / Vin Jaune / Périgord truffel

48

 

ANJOU DUIF

Rode biet / Pied de mouton / Aardappelkroket

55

LOZÈRE LAM 

Knolselder / Navarin / Gratin Dauphinois

58

 

KALFSZWEZERIK

Flowersprout / Boerenkool / Périgord truffel / Tio pepe

52

 

BBQ SPITSKOOL

Romanesco / Zwarte look / Beurre Noisette

38

 

Nagerechten

MILLEFEUILLE

Verse vijgen / Karamel / Tahiti vanille

18

 

DAME BLANCHE

Tahiti Vanille ijs / Manjari & Jivara Chocolade / Room

18

 

BLOEDAPPELSIEN

Witte Chocolade Opalys 33% / Ras el Hanout / Granité

18

BANAAN

Manjari Chocolade / Feuilletine / Passievrucht

18

 

KAAS

Selection by Kaasaffineurs van Tricht

20