Menu - Restaurant Nebo

Voorgerechten

TONIJN

Balfégo / Ponzu / Yakiniku / Shiso

 

 

BURRATA

Gekonfijte tomaat / Caroselli / Briochecrumble

 

 

Hamachi ‘Ikejime’

Koolrabi / Yoghurt-Citrus / Dille 

 

KONINGSKRAB

Avocado / Verse kaas / Kataifi

 

 

BUIKSPEK

Champignon / Miso / Radijs

 

 

POMMES MOSCOVITE

Charlotte / Imperial Heritage Kaviaar 

 

Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS

Bouchot / Fregola / Bouillabaise

 

 

WILDE TARBOT

Artisjok / Viennoise / Barigoule

 

 

MELKKALF

Beenmerg / Buchardenne / Tuinkruiden

 

FRANSE HOEVEKIP

Poivrade / Zwarte truffel / Vin Jaune

 

 

KALFSZWEZERIK

Jonge wortel / Girolles / Tio Pepe 

 

 

AUBERGINE

Provence tomaat / Geitenkaas / Roskoff

 

 

Nagerechten

MILLEFEUILLE

Abrikoos / Lavendel / Bladerdeeg 

 

 

DAME BLANCHE

Tahiti Vanille ijs / Manjari & Jivara / Room

 

 

ARABICA

Panna cotta / Koffie / Chocolade

 

PROVENCE PERZIK

Vlierbloesem / Amandel / Yoghurt

 

 

KAAS

Selectie by Kaasaffineurs van Tricht