Voorgerechten
RAVIOLI
Noordzeekrab / dragon / parmezaan
SASHIMI
Balfego tonijn / Schotse zalm ‘Label Rouge’ / Verse Wasabi
ARTISJOK
BBQ Artisjok / Old Groendal / bouillon Barigoul
TERRINE
Ganzenlever / rabarber / Muscat / brioche
TARTAAR
Holstein / beenmerg / sucrine
ASPERGE
Witte asperges / hoeve ei / verse kruiden
Hoofdgerechten
HEILBOT
Asperges / snijboon / persillade
ZEEBAARS
Fregola Sarda / scheermes / suquet
KOOLRABI
Raapsteel / morieljes / witte asperges
ENTRECÔTE
Holstein Dry Aged, (3w) / BBQ Cevenne / beukenzwam
ZWEZERIK
Asperges / Belle de Fontenay / Morieljes / Jus de veau
KAMPERLAM
Doperwt / tuinboon / Roscoff-ui
Nagerechten
MILLEFEUILLE
Appel| Vanille ijs | Amandel | Caramel
DAME BLANCHE
Vanille ijs | Manjari 64% | Room
BABA AU RHUM
Citrus | Yoghurt | Rum
HAZELNOOT
Tanariva 33% | Arabica | Hazelnoot Praliné
KAAS
Selectie by Kaasaffineurs van Tricht