Reserveren - Restaurant Nebo

À la carte

Restaurant

Restaurant Nebo wil zijn gasten een totaal beleving aanbieden. Het vrije gevoel om te eten waar je zin in hebt maakt hier een onderdeel van uit.

Er is gekozen om volledig à la carte te werken. Voor ieder bezoek, ongeacht het aantal gasten per tafel.  Iedere gast zal zijn culinaire verlangens kunnen bevredigen en eten waar hij zin in heeft.

Elk gerecht vertrekt vanuit een oerdegelijke basis met exclusieve ingrediënten. We gaan aan de slag met zelf getrokken fonds, fumets en moderne technieken om de pure smaak te creëren die we onze gasten willen serveren.

De Chef

Dimitri de koninck

Na zijn opleiding in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en enkele stages in het binnen- en buitenland begon Dimitri de Koninck zijn carrière bij zijn vader Dirk de Koninck, eigenaar en Chef van het befaamde restaurant La Luna, een icoon in Antwerpen.

Gedurende zijn mooie carrière als kok in sterrenzaken zoals De Eiken en Zilte rijpte het verlangen om zelf een restaurant te starten. Tijdens zijn verblijf in Kroatië vond hij bij een prachtige zonsondergang inspiratie voor de naam van zijn restaurant. Nebo betekent ‘Hemel’ in het Kroatisch, de link tussen Nebo en ‘La Luna’ was snel gemaakt.

Er wordt bewust gekozen voor dezelfde formule waarin hij is opgegroeid, een à la carte restaurant met open keuken en kwaliteit als vaste waarde. Steeds met dagverse producten, ingrediënten van topkwaliteit en pure smaken.

Voor een vlotte aangename bediening zorgt Maître & Sommelier Michelle Gielens en haar team. Bij de uitgebreide wijnkaart met meer dan 260 referenties kan u steeds terecht bij Michelle. Zij zal u bijstaan bij de juiste keuze van een perfecte pairing tussen uw à la carte gerechten en een perfect bijpassende wijn.

Reserveren

Geachte gast,

Restaurant Nebo zal wegens verbouwingswerken gesloten zijn van 14 juli tot en met maandag 2 september.
We verwelkomen u graag weer vanaf dinsdag 3 september.

__________

Dear Guest,

Restaurant Nebo will be closed for renovations from July 14th until Monday, September 2nd.
We look forward to welcoming you back on Tuesday, September 3rd.

__________

Meilleur invité,

Le restaurant Nebo sera fermé pour des travaux de rénovation du 14 juillet jusqu’au lundi 2 septembre.
Nous serons heureux de vous accueillir de nouveau à partir du mardi 3 septembre.

 

Team Nebo